Články

podzimni-soutez-2020-6-9-tridy

 

ÚKOL 

Navrhněte ve třídě alespoň 5 modelů a natočte módní přehlídku. Modely můžou být napodobeninami reálných módních stylů nebo zcela vymyšlené. Žáci si mezi sebou zvolí modelky a modely, kteří na pomyslném módním mole své návrhy předvedou. Na módní přehlídce může být moderátor či moderátoři, kteří diváky budou přehlídkou provázet a jednotlivé modely představí. Druhou variantou je, že si modely okomentují samotné modelky nebo modelové. Zajímat nás bude název modelu, a jakýkoliv další komentář. Celou módní prohlídku natočte.

Inspirovat se můžete v učebnici Wider World 2 z vydavatelství Pearson v kapitole o módních stylech. Konkrétní článek na toto téma naleznete níže.

(Pro zvětšení klikněte na obrázek)

ww-fashion

 

 DATUM ODEVZDÁNÍ A PODMÍNKY ODESLÁNÍ

  • Každý soutěžní příspěvek je nutné zaregistrovat : ZDE
  • Video nahrajte na stránku www.uschovna.cz (návod pro vložení videa ZDE). Váš e-mail se musí shodovat s e-mailem vyplněným v soutěžním registračním formuláři. V opačném případě nebude možné video do soutěže zařadit. V e-mailu příjemce vyplňte naši e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
  • Soutěž probíhá od 23.9. 2020 a poslední termín odevzdání je půlnoc, v pondělí 30.11. 2020. Platí pro odeslání videa i odeslání registračního formuláře.

 

VÝSLEDKY

Výsledky budou oznámeny výhercům během druhého týdne v prosinci 2020, prostřednictvím e-mailu.

  

VÝHRA

1. místo – 15 x Pearson readers (dle zvolené úrovně v přihlašovacím formuláři), 3x hra v AJ

2. místo – 10 x Pearson readers (dle zvolené úrovně v přihlašovacím formuláři), 2x hra v AJ

3. místo – 5 x Pearson readers (dle zvolené úrovně v přihlašovacím formuláři), 1x hra v AJ

Vymyslete a navrhněte vlastní technologii, která by lidem usnadňovala či zlepšovala život. Může to být jakýkoliv vynález, který studenti buď nakreslí na papír nebo vyrobí. Nakreslený či vyrobený model žáci natočí na video, ve kterém ho představí a popíší jeho funkce. Moderními technologiemi se zabývá také kapitola v učebnici pro střední školu High Note, která je novinkou letošního roku vydavatelství Pearson.

Euromedia Group, a.s., divize Ventures Books

Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5

Česká republika

Odebírejte naše newslettery a buďte stále v obraze

Jsme přímý distributor těchto nakladatelství:

Pearson