Články

Kontakty na jednotlivá oddělení

 

Objednávky, dotazy a reklamace: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Speciální objednávkový servis: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Marketingové oddělení: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Účetní oddělení: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
   

 Kontakty na jednolivé osoby

 

Metodická podpora
Kateřina Myšáková Metodik/odborný konzultant pro AJ (Čechy) 731 451 732 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Lenka Nováková Metodik/odborný konzultant pro AJ (Morava) 725 578 551 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
       

 

Obchod a distribuce
Lucia Liptáková Vedoucí obchodu a distribuce 724 350 612 email
Soňa Starová Objednávky, Individuální dovoz 778 114 979 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
       

 

Marketing
Marek Palán  Vedoucí marketingu                  602 129 852 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Kateřina Hýsková Specialistka marketingu 724 350 611 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Pavlína Rabasová Event marketingová specialistka 778 114 978 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
       

Euromedia Group, a.s., divize Ventures Books

Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5

Česká republika

Odebírejte naše newslettery a buďte stále v obraze

Jsme přímý distributor těchto nakladatelství:

Pearson